Ford

Ford er i dag et af de bedste sælgende bilmærker her i Danmark. Noget, de faktisk har været længe. Bilerne er værdsæt landet over for deres gode ydeevne, brændstoføkonomiske motorer og elegante designs. Uanset, hvilken model du vælger, kan du være sikker på at kunne nyde godt af en uovertruffen komfort, mens du suser ubesværet ned ad vejene. Men der er alligevel 2 modeller, som udmærker sig og virker til at have vundet danskernes hjerte i en særlig høj grad – nemlig modellerne: Ford Mondeo og Ford Focus. Herunder kan du læse meget mere om de to bestseller-modeller og deres kendetegn.

 

 

Ford Mondeo – teknologi i topklasse

Ford Mondeo er perfekt både som firmabil og familiebil. Dens sofistikerede design vækker opsigt, men på raffineret vis, mens den sublime køregenskaber og motor tager dig længere, end du nogensinde havde turde håbe på. Det indvendige design oser af kvalitet og idet, du sætter dig ind i kabinen, er du ikke et sekund i tvivl om, at der her er tænkt over hver en detalje. Men vigtigst af alt, så er Ford Mondeo udstyret med moderne teknologi, som gør din kørsel nemmere og mere sikker. Du kan blandt andet nyde godt af et nøglefrit system, et 2-zoners-klimaanlæg og et bakkamera, som gør det nemt at manøvrere bilen på plads uanset, hvor trangt pladsen er.

 

 

 

Ford Focus – sikkerhed og design, når det er bedst

 

Ford Focus er ideel til dig, der elsker kvalitet og fart. Bløde former og dynamiske detaljer understryger et sporty ydre, mens et elegant interiør kendetegner det indvendige design. Med Ford Focus er du sikret en fantastisk køreoplevelse hver gang, du sætter dig ind bag rattet. Bilen er spækket med moderne teknologi, som assisterer dig i trafikken og hjælper dig på din vej. Tag for eksempel head-up-displayet, der registrerer vigtige informationer og giver dig de vigtigste køreoplysninger, uden du på noget tidspunkt behøver at fjerne blikket fra vejen foran dig. Det handler om din sikkerhed, og andres!

 

 

 

Køb Ford med god samvittighed

 

Ford går forrest, når det kommer til at hjælpe med at løse globale udfordringer. Det kommer til udtryk gennem deres nyudviklede teknologi og produktionsform. For eksempel har Ford reduceret mængden af vand, som bruges til at producere deres køretøjer med hele 30 % siden 2009. Bæredygtighed er en integreret del af deres forretningsmodel, og de går målrettet efter at forbedre brændstoføkonomien i deres biler og reducere CO2-udslip. For dem handler det om meget mere end blot at kunne se effekten af deres produktudvikling på bundlinjen. Det handler om det fælles ansvar, som vi alle har for vores jord og medmennesker.