Leasing banner

Skal det være operationel eller finansiel leasing – eller er du mere til fles eller split leasing. Få svar på dine leasing-spørgsmål her

 

Der er mange måder at lease et køretøj, og det kan godt virke som lidt af en jungle at begive sig ind i. Men hos LEASING DK sidder et stort hold af professionelle leasing-konsulenter klar til at klæde dig ordentligt på, så du vælger den helt rette – og mest fordelagtige – leasing-løsning.

Det er nemlig meget vigtigt, at du finder en leasingform, der passer til din økonomi, dine behov og dine forventninger. Og så gør det heller ikke noget, hvis dine drømme også kan blive indfriet i samme åndedrag.

 

Mens det for nogle kunder er helt åbenlyst, at det er en fem år lang leasing-aftale, der skal laves, så kan det for andre være ideelt med en aftale, der blot løber over eksempelvis et halvt år.

På den måde er udgangspunkterne vidt forskellige, men fælles for alle leasing-kunder gælder, at der skal laves en behovsanalyse – en afdækning af, hvad det reelt er for et køretøj og en aftale, som der er brug for.

 

Inden vi kan finde ud af, om du skal vælge den ene, den anden eller den tredje form for leasing, så skal vi have dissekeret, hvad dit behov for et køretøj reelt er.

Hvor stort et budget har du til rådighed? Har du behov for masser af plads, eller kan du klare dig med en coupé? Hvilken bilen drømmer du om – og kan det overhovedet lade sig gøre? Hvor mange kilometer har du brug for at køre om året? Og har du brug for alskens smart udstyr, eller er du mere til ”less is more”, når det er dét, det handler om?

Der er mange spørgsmål, som du skal tage stilling til, og mange af dem er det kun dig selv, der kan tage stilling til. Men vi hjælper gerne hele vejen fra punkt A til punkt Z, så vi er sikre på, at du får den helt optimale leasing-aftale.

 

Her kan du se de forskellige leasing-typer, som vi opererer med hos LEASING DK:

Operational Leasing er lig med fast månedlig ydelse og fuld brugsret over bilen. Du risikerer ikke noget i forhold til, hvad bilen måtte have mistet af værdi, når den skal leveres tilbage.

Operational Leasing + giver dig samme sikkerhed som ved Operationel Leasing, men med denne særlige +-løsning har du selv mulighed for at bestemme, om du vil beholde bilen, når leasing-perioden er udløbet.

Finansiel Leasing sikrer dig også fuld brugsret over bilen samt en fast månedlig ydelse over en periode. Efter endt leasing skal bilen sælges til tredjepart, og her kan der være en ubekendt, som selvfølgelig kan spille ind. Her er det dog væsentligt at understrege, at netop beregning af restværdi er et af de felter, hvor vi hos LEASING DK har mange års erfaring.

Flex Leasing er målrettet mod kunder, som ønsker sig meget specielle eller særligt dyre biler i kortere perioder. Det kan være en kunde, som ønsker sig en sportsvogn i sommermånederne – og som heller vil køre en stor, tung og stabil SUV i vintermånederne.

Split Leasing handler om at virksomheden og den enkelte medarbejder deles om at betale ydelserne. Til gengæld er der heller ikke samme grad af fradrag for beskatningsværdien på køretøjet.

Re Leasing er leasing af biler, der tidligere har været leaset ud. Det sikrer en mere skarp pris på ydelsen, en hurtigere levering samt et lavere skattegrundlag.

Mini Lease er fleksibilitet helt ud i det yderste af fingerspidserne. Mini Lease er leasing i en kort periode, hvis det er dét, der er behovet. Mini Lease er en god løsning til korte ansættelser, spidsbelastninger eller prøveperioder.

 

Uanset hvilken leasingform, der tiltager dig mest, så sidder de erfarne medarbejdere hos Leasing.dk klar til at håndtere ethvert spørgsmål. Vi tager dig gerne i hånden og fører dig sikkert gennem de forskellige muligheder.

 

 

OM BJARNE NIELSEN:

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største kæder af bilforretninger. Koncernen driver ti bilhuse på tværs af landet. Derudover omfatter koncernen leasingselskabet LEASING DK, bilforretningen Motorpoint samt Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, der ligger i Silkeborg. Samlet set beskæftiger koncernen mere end 500 medarbejdere. Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, KIA, Renault, Volvo, Dacia og Mazda. Læs mere om Bjarne Nielsen A/S på www.bn.dk.