Volvo

Den svenske bilproducent, Volvo, har eksisteret siden 1927. Lige siden begyndelsen har de gjort sig bemærket på verdensplan grundet deres eksklusive designs og moderne teknologier. År efter år bliver de ved med at overraske og udvikle nyskabende modeller, som imponerer og baner vejen for, hvad der kan lade sig gøre inden for bilindustrien. Dette er også tilfældet med deres terrængående modeller, som har redefineret, hvad en ægte luksus-SUV skal være i stand til. Herunder kan du læse mere om Volvos 3 forskellige klasser inden for SUV-segmentet.

 

 

Volvo XC40 – den kompakte SUV

Volvo XC40 er en kompakt udgave af en SUV, og den er derfor skabt til et liv i byen. Dens udtryksfulde design skiller sig ud fra mængden, mens dens smarte teknologi gør det til en sand fornøjelse for føreren at sætte sig ind bag rattet og begive sig ud på eventyr – velvidende, at bilen passer på en. Volvo XC40 er nemlig udstyret med førerassistancesystemer, som hjælper dig med at holde dig i din vejbane og advarer dig, hvis du kommer for tæt på andre biler eller fodgængere. Den kan sågar bremse for dig for at undgå kollision. Kort og godt fungerer systemet som din co-pilot, så du undgår pressede situationer.

 

 

 

Volvo XC60 – den mellemstore SUV

Volvo XC60 er en mellemstor SUV, som emmer af skandinavisk ro og elegance. Dog bryder den lange front og de maskuline hjulkasser lidt med det polerede look og giver bilen en maskulin fornemmelse. I Volvo XC60 er der plads til hele familien – også på de lange køreture. Kabinen er udstyret med 5 støttende, polstrede sæder, som sikrer, at du og dine passagerer sidder trygt og godt. Den gode loftshøjde og benplads er med til at sikre en dejlig rumfornemmelse.

 

 

Volvo XC90

Volvo XC90 er en eventyrlysten SUV, som kombinerer moderne teknologi og sofistikeret interiør med sand råstyrke og power. Den er et levende bevis på, at du ikke behøver at gå ned på ydeevne og motorkraft for at opnå en bæredygtig SUV, som sikrer en lavere CO2-udledning. Volvo XC90 er udstyret med forskellige køreprogrammer, såsom Comfort og Off-road, som du kan skifte imellem afhængig af dit humør og terræn. På den måde kan du være sikker på at få en sublim køreoplevelse, uanset om du kører ned ad landevejen eller kører rundt i bybilledet.