Renault

Renault er en fransk bilfabrikant, som blev grundlagt helt tilbage i 1898. Med 120 år på bagen er de i dag verdens fjerdestørste bilproducent og producerer biler i hele 128 lande. Lige siden den spæde start har de været kendte for deres udtryksfulde designs præget af bløde former og sensuelle undertoner. Igennem årene har de fået opbygget et bredt modelprogram fyldt med spændende biler, som opfylder forskellige kørebehov. De har en dybfølt respekt for de forskellige måder, at vi mennesker vælger at leve vores liv på, og ønsker at dække hvert et behov. Men det er ikke det eneste, de har en inderlig respekt for. Renault har respekt for miljøet, og kæmper blandt andet for at reducere deres egen ECO-foodprint og beskytte vores alles sundhed og fælles jord.

 

 

Renault KADJAR – dynamisk og alsidig

Renault KADJAR er en dynamisk off-roader, som giver dig rig mulighed for at tage den alternative vej. Den vej, du vælger. Bilen er nemlig udstyret med et innovativt Extended Grip-system, som sørger for, du altid har et optimalt vejgreb uanset, hvilket underlag du kører på. Kørekomforten bliver yderligere forhøjet af, at den rummelige kabine er udstyret med store, velpolstrede sæder, som sikrer en god, ergonomisk støtte på de lange køreture. Og mens passagererne læner sig tilbage og nyder den gode komfort, kan de i samme omgang nyde himlen over dem – Renault KADJAR er nemlig udstyret med intet mindre end et panoramaglastag. I bagagerummet er der godt med plads, så du og hele familien behøver aldrig nogensinde at pakke let igen.

 

 

 

RENAULT MEGANE Sport Tourer – rummelighed og fleksibilitet

Renault MEGANE Sport Tourer er uden tvivl en af markedets flotteste stationcars. Det er derfor den ideelle familiebil til familien, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller plads. Den rekordlange lastelængde og de mange kreative opbevaringsmuligheder i kabinen og bagagerummet gør det nemt for hele familien at pakke det, de har brug for. Mens de mange smarte sikkerhedsfunktioner og køreassistencesystemer gør det nemt for selve føreren at køre med ro i sindet – velvidende, at Renault MEGANE Sport Tourer advarer om vejbaneskift og aktivt slår nødbremsen til, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Find en Renault, som passer til dit kørebehov

Uanset om du er på udkig efter en minibil, som kan få dig fra A til B i den tætte bytrafik, eller om du leder en eventyrlysten SUV, som kan tage dig ned ad alternative veje, så har Renault helt sikkert en bil til dig. Foruden personbiler, har de desuden også et stort udvalg af firmabiler og varevogne. Og som seneste nye skud på stammen, kan du nu også finde bæredygtige el-biler blandt deres modelsortiment. Der er ikke et behov eller en livsstil, som Renault ikke kan imødekomme.