Volvo teknologi

Volvo designer innovative biler, der har forandret verden, lige siden den første model trillede ud fra fabrikken i 1927 i Sverige. I dag er virksomheden en af de mest velkendte og respekterede bilproducenter i verden. Siden begyndelsen i 1927 har den bredt sig ud over verdenskortet, men bevaret de solide rødder i det skandinaviske, nærmere bestemt Sverige. Volvo er et brand, der har klare ambitioner om en fremtid, hvor biler er eldrevne og bæredygtige. De sigter efter at være markedsledende inden for den globale bilindustri i forhold til sikkerhedsteknologi samt eldrevne og selvkørende biler – og de lægger sig i selen og udfordrer sig selv hver evig eneste dag. På denne side er der især tre modeller, som vi gerne vil fremhæve, fordi de opfylder alle tænkelige behov, som bilejere måtte have. De tre modeller er Volvo V40, Volvo V60 og Volvo V90. Du kan læse mere om de tre modeller herunder.

 

Volvo V40 – en lille bil med stor personlighed

Denne model er en kompakt bil, som tilhører kategorien hatchback. Den er oplagt at bruge i byen, fordi den er designet til byens pulserende liv – smalle stræder og parkering med begrænset plads. Modellen er i hele sit design bygget til at afspejle og understøtte din individuelle og unikke stil. Og dens enkle og brugervenlige teknologi er et aspekt, der gør dit liv og din hverdag nemmere. Uanset hvilken form for rejse du skal på i dit daglige liv, så er der ingen tvivl om, at denne bil vil kunne opfylde dine behov. Designmæssigt har bilen et minimalistisk, skandinavisk udtryk, som er tilsat noget umiskendeligt urbant – blandt andet i kraft af City Weave-polstringen. Selvom Volvo V40 er skabt til bylivet, er den med dens panoramaglastag med til at rykke dig tættere på verden – og måske af og til naturen – udenfor.

 

 

Volvo V60 – indbegrebet af design, funktionalitet og alsidighed

Denne model er indbegrebet af design, funktionalitet og alsidighed. Det er en stationcar, som er gearet til lidt af hvert og matcher alle tænkelige behov, som familierne ude i Danmark måtte have. Denne bil har plads til hele familien, og hver en lille designfeature er gennemtænkt ned til mindste detalje. Bilen er gennemtestet, og så er den tilmed udstyret med alt det nyeste udstyr. Du behøver ikke gå på kompromis overhovedet, når du kan få alt i én. Samtidig byder denne model på luksuriøst design og interiør, god rummelighed og den nyeste og mest innovative sikkerhedsteknologi på markedet. Kort sagt – med en Volvo V60 kan du tage hele familien med ud på nye eventyr.

 

Volvo V90 – en renæssance til en klassiker

Ved denne model er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Tværtimod. Denne model byder på en buffet af lækre features – både funktionelle og designmæssige – som alle er gennemtænkt ned til mindste detalje. Hver en lille detalje tjener et fornemt formål. Denne model er på mange måder kulminationen af Volvos mangeårige innovation og nytænkning af bilteknologi, -design og -sikkerhed. Det er et uovertruffen stykke håndværk, som skaber køreglæde og køreoplevelser af nye dimensioner. Denne model er en stationcar, der forbinder kontrol og præcision, og som samtidig sikrer dig en køreoplevelse, der er kendetegnet af sikkerhed og komfort hele vejen igennem. Unikt for denne model er dens sportslige udtryk – både indvendig og udvendig. Der er tale om en stationcar, som byder på ultimativ luksus. Hvis du skal ud og køre i en klassiker, som formår at kombinere det traditionelle gedigne håndværk med den nyeste og mest innovative teknologi, så skal du køre Volvo V90.